HRC naisten 7-rugbyn SM-turnausvoittoon Tallinnassa

23 March 2024

Helsinki Rugby Club voittoon Tallinnan turnauksessa. HRC sai revanssin Tampere RC:sta finaalissa lukemin 28-12.

Naisten 7-rugbyn SM-sarja avattiin lauantaina 23.3. Tallinnassa, EJL jalkapallohallissa. Turnauksessa mukana olleet kuusi joukkuetta pelasivat kahdessa alkulohkossa, jonka jälkeen pelattiin välierät ja sijoitusottelut.

Helsinki RC oli turnauksessa mukana kahdella joukkueella. Muut joukkueet olivat viime vuoden mestari Tampere RC, Warriors Helsinki, Kiuru RC Kiuruvedeltä ja Tallinnan Kalev.
Tampere RC voitti alkulohkon ottelussaan HRC:n 34-7, mutta molempien selviydyttyä finaaliin, oli HRC kuitenkin vahvempi. Joukkueille jaettiin SM-sarjan rankingpisteet turnaussijoituksen perusteella.

SM-sarja jatkuu jo kahden viikon kuluttua, kun joukkueet matkaavat Valkeakosken Tehtaankentälle sunnuntaina 7.4.